Салат „Чарівний листок“

„Ти ж моя чарівниця“ – ось та фраза, яку хоче почути кожна жінка, після того як чоловік скуштував її страву. Здавалося б все дуже просто, але насправді догодити чоловікам не так вже й легко, якщо ви не слідкуєте за нашим сайтом з оригінальними вишуканих страв. Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі наш новий корисний літній салат, що називається „Чарівний листок“. Цю назву він отримав через свою нестандартну, але дуже апетитну та естетичну подачу. „Чарівний листок“ – це оригінальне, проте надзвичайно гармонійне поєднання хрумкої зеленої молодої капусти, яскравого соковитого болгарського перцю, пікантної фіолетової цибулі та солодкої дині. Як бачите всі необхідні продукти доступні та не потребують жодного додаткового приготування. Тому щоб зробити цей чарівний салат вам знадобиться всього лише 15 хвилин вашого вільного часу. Отож, гортайте скоріше вниз та записуйте простий рецепт вишуканого салату „Чарівний листок“. 

салат рецепт

Сьогодні на кухні вам будуть потрібні наступні інгредієнти:
• два великих листки молодої зеленої капусти
• четвертинки одного червоного болгарського перцю середнього розміру
• одна невеличка фіолетова цибуля
• 300 грамів дині
• одна чайна ложка оливкової олії
• спеції (сіль та чорний мелений перець)
Ця кількість продуктів розрахована на одну валику порцію смачного салатику „Чарівний листок“.

салат інгредієнти

Ось детально розписаний рецепт та секрети приготування
Розпочинаємо сьогодні з хрумкої молодої зеленої капусти. Вона наситить ваш організм вітамінами групи А, В, С, Р та К, калієм, кальцієм, магнієм, великою кількістю клітковини та антиоксидантів. Завдяки цьому вона чудово покращує роботу шлунково-кишкового тракту й печінки, знижує рівень шкідливого холестерину, зміцнює кровоносні судини та очищує організм від токсичних речовин та залишків важких металів. Тому її так корисно час від часу включати в раціон. Отож, сьогодні нам знадобиться  всього лише два великих листки капусти. Їх спершу слід добре промити під проточною водою, струсити з них вологу та один листок нарізати на меншу шматки, а інший – залишаємо цільним. 

поживний салат

Далі переходимо до соковитого яскравого болгарського перцю. Його також спочатку ретельно промиваємо під проточною водою, витираємо паперовим рушником та вирізаємо потрібну нам частинку. Чистимо її від хвостика та насінинок, адже вони тверді та мають гіркий присмак. Після цього нарізаємо наш корисний болгарський персик на невеличкі кубики. 

яскравий салат

Наступним інгредієнтом буде вітамінна фіолетова цибуля. Вона – просто неймовірне джерело фітонцидів та вітаміну С. Тому цей пікантний овоч – маст-хев для зміцнення імунітету. Спочатку нам треба почистити цибулину від лушпиння, відрізати денце та сполоснути цибулю під холодною водою. А потім вже спокійно можемо нарізати її на дрібні кубики. 

пікантний салат

Останнім компонентом нашого яскравого салатику буде солодка диня. Кінець літа – якраз сезон для цього соковитого фрукту, тому не зволікайте, а скоріше насолоджуйтеся ніжним вишуканим смаком дині та збагачуйте свій організм всіма корисними речовинами, що вона містить. Адже диня багата на вітаміни А, С та К, калій, бета-каротин, залізо, магній, електроліти та клітковину. Отож, нам треба помити перш за все весь фрукт, потім вирізаємо необхідний нам шматочок, чистимо його від шкірки та нарізаємо м’якоть на такі ж кубики, що й болгарський перець. 

вишуканий салат

А тепер, коли всі необхідні продукти підготовлені, ми можемо переходити до завершення. Але перед цим нам обов’язково слід переконатися, що ми нічого не пропустили і що всі компоненти майбутнього салату лежать перед вами на столі.

оригінальний салат

 Якщо все є, то беремо салатницю та виступаємо в неї шматочки молодої капусти, дині, болгарського перцю та цибулі. До цього додаємо також оливкову олію та спеції за смаком і все це ретельно перемішуємо між собою, для того щоб компоненти гармонійно поєдналися. 

корисний салат

Дальше беремо листок капусти, той що ми відклали на початку та просто красиво викладаємо наш готовий салатик в листок. Ну ось і все! Наш вишуканий, корисний, літній та дуже апетитний салат під назвою „Чарівний листок“ готовий! Ми гарантуємо, що після того як ваш чоловік скуштує цю поживну страву, він назве вас справжньою чарівницею. Смакуйте на здоров’я! Смачного!

готовий салат

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.