Свіжий салат „Додай собі легкості“

Всі ми знаємо, що варто дбати про здоров’я. І харчування має неабиякий вплив на наше здоров’я. Занадто жирна та важка їжа погано перетравлюється і завдає шкоди тим, чи іншим органам. Тому, потрібно бути дуже уважними і обережними, ввесь час стежити за тим, що ми їмо. Напевно, всі вже знають, наскільки важливим є споживання свіжих овочів. Для того, щоб вони смакували дедалі краще, потрібно не переставати експериментувати, відкривати для себе все нові рецепти. Найпростіше, а можливо й найправильніше – це зробити салат зі свіжозібраних овочів. Ось тут Вам пропонується рецепт неймовірно  салату «Додай собі легкості». Цей ароматний салат із ніжним вершковим присмаком не залишить байдужим жодного. Отож записуйте детальніше інгредієнти та всі етапи приготування. Для такого соковитого, корисного салату Вам знадобляться наступні продукти:

150 г твердого сиру

30 г чорних оливок

листя салату

солодкий перець

сіль

олія

часник (за бажанням)

leckerer Salat

Салат «Додай собі легкості» , адже жоден з інгредієнтів не потребує термічної обробки. Їх потрібно ретельно вимити та порізати. Отож, розпочнімо!

Спочатку візьміть один солодкий перець (бажано червоного кольору), помийте його, очистіть від плодоніжки та зерняток і ще раз сполосніть під проточною водою. Наступним помийте листя салату. Поріжте солодкий перець у формі кубиків більшого розміру. Листя салату потрібно порвати на менші шматки. Далі візьміть твердий сир та поріжте його також на кубики середнього розміру. Відкрийте баночку з оливками і візьміть потрібну Вам кількість. З’єднайте підготовлені інгредієнти, а саме твердий сир, листя салату, солодкий перець та оливки в одній посудині, додайте трішки солі та полийте олією. Ретельно перемішайте інгредієнти між собою та споживайте його одразу ж, аби відчути  від поєднаних ароматів та смаків.  

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.