Салат „Насолода“

Пропонуємо Вам чудовий рецепт салату з крабовими паличками, яйцем, сиром і огірком – просто пальчики оближеш. А скільки тут вітамінів – чого вартий один часник!. Такий салат ідеально доповнить Ваш стіл і точно смакуватиме усім гостям, які будуть просити добавки і хвалити Ваші кулінарні здібності. Тому, приступаємо до приготування!

салат рецепт

Інгредієнти :

– консервованйи ананас кільцями (1 банка)
– крабові палички (пачка)
– одне яйце
– майонез (100 гр.)
– один великий огірок
– одна головка часнику
– петрушка
– твердий сир (250 гр.)

салат інгредієнти

Кількість порцій : 2

Час приготування : 25-30 хвилин

Приготування

Крок 1.

Почнемо з нарізання продуктів. Сир використовують у приготуванні дуже багатьох салатів, при цьому практикуючи різноманітні варіанти нарізки, або ж натирають його на терці чи використовують плавлений сирок. Салати готують як з твердим сиром, так і з моцарелою, фетою чи адигейським сиром. Для цього рецепту ми беремо твердий сир (приблизно 250 гр.) і нарізаємо кубиками. 

салат смачний

Крок 2.

ДІстаємо консервовані ананаси з банки і ріжемо на кубики. Попередньо можна промокнути кільця паперовим рушничком, щоб забрати зайву вологу.

салат простий

Крок 3.

Тепер переходимо до крабових паличок. Виймаємо їх з пачки і акуратно нарізаємо. Відкладаємо на окрему тарілку.

салат поживний

Крок 4.

Поміщаємо яйце в каструлю з холодною водою. Доводимо до кипіння і варимо яйце 7 хвилин. Після цього даємо йому охолонути, чистимо і нарізаємо за допомогою гострого ножа. 

салат приготування

Крок 5.

Ретельно миємо огірок. Очистити його від шкірки чи ні – вибір за Вами. Тоді нарізаємо кубиками, як і решту продуктів.

салат оригінальний

Крок 6.

Підготуйте майонез для салату. За бажанням Ви можете використати будь-яку салатну заправку, чи власноруч приготувати Ваш улюблений соус.

салат заправка

Крок 7.

Миємо петрушку, обмокуємо паперовим рушником і дрібно нарізаємо. Тоді чистимо часник і видавлюємо його за допомогою часникодавки. 

салат корисний

Крок 8.

Ось усі інгредієнти і готові. Тепер залишається лише ретельно перемішати всі продукти з майонезом, додати часник, петрушку і спеції за смаком. Смачного!

салат оригінальний

Такий варіант салату популярний не лише тим, що він являється смачним і ситним. Усі інгредієнти також мають безліч корисних властивостей. Крабові палички, наприклад, багаті на метіонін, який активізує процес загоєння ран, нормалізує обмін жирів і допомагає у боротьбі із захворюваннями печінки. Крабові палички практично не мають вуглеводів, тому дієтологи радять додати їх у раціон тим людям, які сидять на дієті. А чи знали Ви, що лікарі радять вживати курячі яйця кожного дня? Адже по харчовій цінності яйця схожі до курячого м’яса, проте вітамінів (А, Е, К, D, В) і мінералів містять більше. А ще наш організм краще засвоює ті яйця, які піддалися термічній обробці. Огірки, в свою чергу, мають у своєму складі багато клітковини, цукру, а також велику кількість калію, фосфору, магнію і йоду. Завдяки високому вмісту рідини огірки ефективно очищають організм від холестерину і нормалізують обмін речовин. І, звісно ж, часник – просто бомба вітамінів. Часник має дуже багато лікувальних властивостей : нормалізація тиску, профілактика ракових захворювань, нормалізація водяного балансу, боротьба з алергією. Одним словом, такий салат – те, що треба, щоб отримати максимальну кількість вітамінів.

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.