„В передчутті свята“

Давайте з вами приготуємо просто бомбу-десерт, смакуючи яким ви поринете у світ насолоди та мрій, адже в десерті присутні такі складники, що не залишать вас байдужими до цієї страви. Навіть саме приготування десерту принесе багато задоволення. Він складається зі смачнючого бісквіта, аерованого мусу та мандарину. Цей десерт чудово підійде до всіх святкових застіль, тим паче попереду зимові свята, а зимою якраз сезон мандаринів, до яких потрібно добре приготуватися, запастися цілою низкою .

десерт вишуканий

Отже, щоб приготувати цей вау-десерт, вам знадобляться такі інгредієнти:

Мандарини – 2-3 штуки

Аерований мус зі смаком карамелі – 1 банка

Бісквіт – 100 грамів.

Корисні властивості. Мандарини – це вид цитрусових, який містить дуже велику кількість вітамінів, які вкрай необхідні людському організму. В цих плодах при тривалому зберіганні всі вітаміни практично зберігаються. Ще у мандаринів відсутні нітрати, тому що лимонна кислота і нітрати не сумісні між собою. Мандарини відомі своїми властивостями: вони допомагають при шлунково-кишкових захворюваннях; допомагають при застуді та грипі, високій температурі тіла; вони добре втамовують спрагу; плоди використовують для лікування бронхіту та астми; борються із набряками; цедра мандарину допомагає при кашлі й діє як відкашлюючий засіб; добре впливають на апетит; покращують процеси травлення; в зимовий період вони є незамінним запасом вітамінів; плоди здатні підвищувати настрій, через присутність ефірних олій; шкіра мандарина допомагає при цукровому діабеті знизити рівень цукру в крові; цей фрукт має протимікробну дію; допомагають при дизентерії; їх застосовують для зупинки кровотечі; мають позитивний вплив на шкіру; зміцнюють імунітет; допомагають в роботі дихальної системи; підтримують діяльність серцево-судинної системи; очищають кров; мають судинозміцнювальну дію; є профілактичним засобом для артриту і ревматизму; допомагають позбутися запорів і діареї; токсини та шлаки виводять з організму; проганяють глисти й паразити; відновлюють мікрофлору в кишечнику; в чоловіків підвищують потенцію; в тонус приводять організм; допомагають позбутися стресів і нервової напруги; лікують рани на шкірі; підтримують вологість шкіри; мають антицелюлітний ефект; перешкоджають передчасному сивінню волосся; впливають на стан шкіри; надають волоссю здоров’я і блиску. Сік мандарину також має корисні властивості: корисний при застудних захворюваннях, астмі й бронхіті. Його використовують і для зовнішнього застосування: знімає запальні процеси на шкірі, шкіру очищає, лікує певну кількість захворювань шкіри.

Етапи приготування супер-десерту:

1. Беремо мандарини, миємо їх під струменем води, чистимо від шкірки, розділяємо фрукт на окремі частинки. Порада щодо вибору продукту: звертаємо увагу на шкірку, якщо фрукт свіжий – шкірка має бути блискучою; якщо плід липкий – його ймовірно обробили хімікатами; якщо при натисканні на плоді залишається вм’ятина, то продукт перемерзлий і відповідно у ньому менше корисних речовин; якщо мандарини мають вищу вагу, то вони зірвані з дерева достиглими, а якщо легкі, то дозрівали зеленими.

2. Тепер беремо бісквіт. Нарізаємо його на невеликі кубики. При виборі продукту потрібно: звертати увагу на термін придатності; чи не пошкоджена упаковка; запах продукту, має бути приємним; не має бути ніякого пошкодження продукту.

3. Формуємо десерт. Беремо креманку чи склянку для десерту, викладаємо на низ склянки нарізані кубики бісквіту, зверху додаємо кілька частинок мандарину, тепер потрібно викласти мус аерований (при виборі продукту обов’язково читайте термін придатності, тара не має бути пошкоджена, не повинно бути плісняви, аромат і запах приємним), далі викладаємо частинки мандарину і прикрашаємо на свій розсуд. Смачний, ароматний, оригінальний, вишуканий десерт готовий. Смакуйте на здоров’я!

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.