Закуска «Пікантна рулька»

Побалуйте себе неймовірно пікантною закускою «Пікантна рулька». Надзвичайно проста у приготуванні, втім, вишукана на смак. Така Ваших гостей. Приємна на дотик, ароматна булочка втамує голод, додасть сил на пікніку, прогулянці лісом, чи вдома. А з нашим докладним рецептом приготування займе зовсім трохи часу. Ну що ж, почали!

Для приготування закуски «Пікантна рулька» Вам знадобиться:

– варена ковбаса (грамів 60-100);

– листкове тісто

– яйце куряче (1 шт.)

– оливкова олія (1 столова ложка).

Час приготування 30 хвилин.

Кількість порцій – 5-6.

Крок 1.

Візьміть улюблену варену ковбасу. Обирайте свіжу з приємним ароматом. Зважте, що ковбаса має бути світло-рожевого кольору. Насичене забарвлення говоритиме про додавання барвників. Зніміть шкірку. Поріжте її на тонкі шматочки півколами.

Крок 2.

Візьміть одне куряче яйце середнього розміру. та почніть збивати. За бажанням додайте трішки солі.

Крок 3.

Наступний етап – листкове тісто. Саме таке стане основою для нашої апетитної закуски. Приготувати таке власноруч зовсім не складно. Для цього потрібно борошно, вершкове масло та вода. У розтоплене масло з водою додається борошно. Далі все ретельно перемішується. Потім кладеться до холодильника. Готовий виріб можете придбати і в магазині.

Крок 4.

Поріжте тісто на прямокутні довгенькі смужечки. Покладіть вздовж усієї довжини два шматочки вареної ковбаси. І починайте закручувати все, роблячи такі невеличкі рулетики. Виходить уже надзвичайно апетитно. Саме час підготувати духову шафу. Прогрійте її завчасно до температури 220 градусів. Саме така згодиться найліпше, аби тісто було пухким та хрустким. Викладіть закуску на деку і відправте страву випікатися 15-20 хвилин. І ось тут – важливий секрет. Після цього зменьште температуру до 180 градусів. Змастіть поверхню закуски яєчним жовтком і випікайте далі. Відтак тісто стане трішки ніжнішим та м’якшим.

Крок 5.

І ось перед Вами духмяні, ніжні та дуже смачні «Пікантні рульки». Подавайте їх . Прикрасьте закуску зеленню – руколою чи петрушкою. Смакуйте разом з друзями та родиною!

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.