Ніжний апетитний салат «Мить насолоди»

Якщо Ви досі зволікаєте і не знаєте, що приготувати на вечерю, адже надаєте перевагу здебільшого легким овочевим стравам, бо здоров’я та витончені форми мають для Вас велике значення. Саме тоді варто подумати про приготування смачного легкозасвоюваного салату, до складу якого будуть входити  овочі та фрукти. Ця страва достатньо наситить Вас аж до самого ранку. Розглянемо детальніше, з яких продуктів складається такий салат. Вам необхідно підготувати :

адигейський сир

бекон

часник

зелень

яблуко

соєвий соус

спеції на власний смак

Зверніть увагу, що більшість компонентів уже готові до використання, тому Вам не потрібно докладати багато зусиль для їх додаткового приготування. Для початку візьміть одне велике яблуко, вимийте його старанно під протічною водою та обсушіть серветкою. Далі виріжте середину і поріжте яблуко на слайси. Після цього слайси яблука потрібно карамелізувати. Візьміть сковорідку, розтопіть на ній вершкове масло, додайте трішки цукру і підсмажте яблука до отримання скоринки. Залиште яблука на кілька хвилин для охолодження.

Далі візьмемо часник, почистимо його та помиємо. Потім потрібно розділити кожен зубок навпіл і також легко підсмажити.

не потребують хімічної обробки. Візьміть адигейський сир та поріжте його на кубики середнього розміру. Наступним візьміть свіжий бекон та поріжте його тоненькими пластинками. Після цього Вам необхідно старанно промити зелень та викласти її на тарілку, щоб висихала. Все, що Вам залишилося, – з’єднати сир, бекон, часник і зелень в одній посудині та приправити сіллю і соєвим соусом. Не забудьте також акуратно викласти карамелізовані шматочки яблука. Тоді салат матиме ще більш апетитний вигляд. Скуштуйте таку смакоту одразу ж!

Більше рецептів Ви знайдете на

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.