Салат „Хрумка пожива“

Хрумкі овочі, такі як капуста, морква та огірок надзвичайно корисні для організму. Адже в них міститься величезна кількість клітковини, яка й надає цієї хрусткості продуктам. Клітковина – харчове волокно, що забезпечує нормалізацію всіх травних процесів, виводить токсини й шлаки, зменшує відчуття голоду та очищує судини від холестеринових бляшок. Саме тому так важливо регулярно вживати свіжі хрумкі овочі в їжу. У цьому вам допоможе наш новий корисний салат, що так і називається „Хрумка пожива“. Основним його інгредієнтом є пекінська капуста, що збагачує страву всіма необхідними для організму людини вітамінами й елементами. Окрім капусти, сюди входять поживні зелені оливки, солодка консервована кукурудза, пікантне сиров’ялене м’ясо та ніжний голландський сир. У поєднанні ці інгредієнти створюють просто вітамінне корисне комбо, тому скоріше записуйте детальний рецепт приготування цього поживного салату й насичуйте свій організм всім необхідним. 

салат рецепт

Отож, щоб зробити цей вишуканий оригінальний салат, вам буде потрібна така кількість продуктів:
• одна пекінська капуста середнього розміру
• 80 грамів солодкої консервованої кукурудзи
• 50 грамів зелених консервованих оливок
• три великі слайси сиров’яленого м’яса свині
• 30 грамів голландського сиру
• трішки пір’я молодої зеленої цибульки
• одна столова ложка оливкової олії
• спеції 
Ця кількість інгредієнтів розрахована на дві великі повноцінні порції смачного салату „Хрумка пожива“, на приготування яких вам знадобиться всього лише 20 хвилин вашого вільного часу. 

салат інгредієнти

Ось рецепт та секрети приготування
Розпочнемо з хрусткої пекінської капусти. Вона є чудовим джерелом вітамінів А, С, Е, К та групи В, кальцієм, магнієм, калієм, натрієм, фосфором, залізом, цинком та міддю, а також корисними органічними кислотами й харчовими волокнами. Завдяки високому вмісту цих речовин, пекінська капуста чудово нормалізує роботу, травної, ендокринної, серцево-судинної та сечовидільної систем, покращує стан шкіри, нігтів та волосся й очищує організм. Отож, спочатку нам треба ретельно промити пекінську капусту під проточною водою, добре струсити її та дрібно нарізати.

хрумкий салат

Далі переходимо до поживної зеленої цибульки. Вона наситить ваш організм калієм, холіном, вітаміном С, А, Е, РР та групи В, магнієм та фітонцидами. Її теж, як і капусту потрібно гарно промити від пилу та бруду, а потім подрібнити. 

поживний салат

Наступним інгредієнтом буде солодка консервована кукурудза. Тут все дуже просто, тому що слід просто відкрити банку, злити зайву рідину та перемістити на окрему тарілку необхідну кількість зерен. При виборі будь-яких консерв завжди звертайте увагу на зовнішній вигляд та цілісність банки, термін придатності й склад продукту. Це стосується не лише кукурудзи, але й інших консервованих продуктів. Отож, по-перше, консерва повинна відповідати терміну придатності й бути свіжою. По-друге, в складі не має бути жодних підсилювачів смаку, консервантів чи добавок, лише продукт, вода та спеції. По-третє, банка в жодному разі не може бути пошкодженою чи вздутою, адже в такому разі туди вже потрапили бактерії та хвороботворні мікроорганізми. 

соковитий салат

Тепер переходимо до консервованих зелених оливок. Їх так само як і кукурудзу, відкриваємо, зливаємо зайвий сік та виймаємо в окрему посудину. Для салатів та закусок рекомендується брати оливки без кісточки, адже так їх можна буде зразу подати до страви та сміло їсти, не переживаючи, що щось застрягне в горлі.

пікантний салат

А зараз ми переходимо до ніжного вишуканого голландського сиру. Його слід просто нарізати на тоненькі слайси. 
Останнім буде ситне сиров’ялене м’ясо. Воно додасть нашому салату вишуканого пікантного смаку. Тут все дуже просто й легко, бо м’ясо вже нарізання на потрібні нам шматочки. 

вишуканий салат

А тепер, коли всі необхідні компоненти нашого оригінального салату готові й лежать на окремих тарілочках, ми можемо сміло підходити до завершення – формування страви. Для цього візьміть плоску велику тарілку та викладіть на неї нарізану капусту, посипте спеціями та полийте трішки оливковою олією. Зверху на це викладіть кукурудзу, подрібнену зелену цибульку, оливки, та скручені в трубочку слайси сиров’яленого м’яса та голландського сиру. І на завершення знову посипте спеціями за смаком та злегка полийте оливковою олією. Ну ось і все! Наш корисний, пікантний довершений та дуже смачний салат під назвою „Хрумка пожива“ готовий! Смакуйте його та насолоджуйтесь ним на здоров’я! Смачного!

яскравий салат

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.