Салат „Жовта пляма“

Хочете приготувати щось смачне і щоб воно виділялось з-поміж інших страв на вашому столі? Так, знайти таку страву справа не з легких. Але як добре, що ви натрапили на наш сайт, адже тут можливо знайти абсолютно все! Оригінальні, ситні, яскраві та дуже прості в приготуванні – саме так ми можемо описати наш арсенал різноманітних рецептів, тому кожна господиня підбере для себе свій ідеальний варіант рецепту! А сьогодні ми хочемо поділитись з вами рецептом дуже яскравого та апетитного салатику під назвою „Жовта пляма“. Ми гарантуємо вам, що жоден гість не упустить цей салат зі свого поля зору. Цей смачний красунчик містить в собі жовтогарячу кукурудзу, ароматний твердий сир, червоний болгарський перець та ситні курячі яйця. Оце так різнобарвне поєднання! На ньому точно буде зосереджена вся увага гостей. Поїхали! 

салат рецепт

Для приготування цього оригінального салатику вам знадобляться такі інгредієнти:

– курячі яйця середнього розміру ( 3 штуки)

– перець болгарський середнього розміру 

– качан кукурудзи середнього розміру ( 2 штуки)

– сир твердий ( близько 200 грамів)

– спеції за смаком

салат інгредієнти

Час приготування – 30 хвилин

Кількість порцій – 2-3

Етапи приготування та рекомендації

Крок 1.

Розпочнімо приготування саме з підготовки кукурудзи. Перед тим, як поділитися з вами приготуванням, ми дамо  кілька простих рекомендацій: для варіння кукурудзи використовуйте велику каструлю з товстим дном. Очищайте кукурудзу від листя і ворсинок безпосередньо перед приготуванням.Не потрібно різати кукурудзу на частини, варіть її цілком, щоб максимально зберегти сік. Тепер, безпосередньо, сам рецепт приготування! Доведіть воду до кипіння та помістіть у каструлю очищені качани кукурудзи. Можете додати туди трохи вершкового масла. Тепер варіть кукурудзу приблизно 20 хвилин на середньому вогні. За 5 хвилин до завершення часу потрібно посолити воду.

салат приготування

Потім злийте кип’яток, накрийте кришкою каструлю і загорніть у рушник. Залиште її ще на 10 хвилин. Кукурудза зварена таким способом, виходить дуже смачною та соковитою. Тому не варто пропускати наші рекомендації! Тепер, коли вона охолодилась, зріжте гострим ножем верхній шар так, щоб горошинки тримались один одного.

оригінальний салат

Крок 2.

Поки вариться кукурудза, можете приступити до яєць. Помістіть їх у каструлю та залийте холодною водою. Далі поставте каструлю на великий вогонь, щоб довести все ло кипіння. Після цього посоліть все, злегка перемішайте та зменшіть потужність. Варіть курячі яйця приблизно 8-10 хвилин, щоб отримати яйця в круту. Після завершення часу злийте гарячу воду та помістіть каструлю під кран з крижаною водою, щоб яйця швидше остили. Далі очистьте їх від шкаралупи та поріжте навпіл, але рівномірно.

смачний салат

Крок 3.

Переходимо до підготовки перця. Спочатку промийте його у воді, а потім відріжте хвостик. Помістіть його на дошку для нарізання та розріжте овоч навпіл. Потім очистьте його від дрібних білих зерняток всередині. Далі поріжте плід соломкою. Саме червоний перчик корисний для зміцнення судин, а  також при анемії. Продукт покращує травлення та дарує відчуття легкості.

апетитний салат

Крок 4.

Тепер візьміть твердий сир та потріть його на терці середнього розміру. Слідкуйте за тим, щоб обрати якісний сир, а не „сирний продукт“. В такому зовсім немає користі, а тільки одна шкода та хімія. Натуральний, на противагу такому, містить в своєму складі багато білка, кальцію та інших корисних елементів та вітамінів, важливих для нашого організму!

яскравий салат

Крок 5.

Тепер, коли усі інгредієнти подрібнені та зварені, можна приступати до основного етапу. Візьміть велику тарілку та помістіть на неї кукурудзу. Далі добавте соломинки червоного перцю, розкладіть шматки яєць довкола та посипте великою кількістю сиру. За бажанням додайте спецій за смаком.  Наш поживний салатик готовий до подачі! Якщо підготувати кукурудзу заздалегідь – час приготування салату забере у вас всього декілька хвилин, а результат потішить всіх рідних та друзів, тому обов’язково спробуйте приготувати такого гостя на ваш святковий стіл та смакуйте ним на здоров’я!

поживний салат

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.