Поживний салат із курятини, твердого сиру, свіжого огірка, помідорів, цибулі порей, кукурудзи, яйця

Поживний салат із курятини, твердого сиру, свіжого огірка, помідорів, цибулі порей, кукурудзи, яйця

Ви знову метушитеся на кухні, готуючи обід, чи до Вас повинні прийти друзі, а у Вас ще нічого не готово? Не хвилюйтеся. Приготуйте салат зі свіжих овочів, курячого м’яса, консервованої кукурудзи, твердого сиру та яєць і тоді Ваші друзі точно залишаться ситими. Смакуючи таку поживну страву у колі із найближчими людьми, Ви згадуватимете разом пережиті моменти і почуватиметеся щасливими. Отже, не гайте часу, записуйте рецепт цього дивовижного салату і розпочинайте готувати.

Для такого поживного салату Вам знадобляться наступні інгредієнти:

250 г курячого філе

200 г твердого сиру

1 яйце

2 огірки

2 помідори

1 цибуля-порей

150 г консервованої кукурудзи

Спеції за смаком

Ось покроковий опис приготування цієї смачної закуски. Воно займе у Вас близько 30 хв.

Спочатку слід відварити курятину. ЇЇ слід варити у злегка підсоленій воді близько 20 хв. В той час, поки м’ясо готується, потрібно підготувати інші продукти. Візьміть яйце та відваріть його. Коли яйце остигне, почистьте його та поріжте кубиками середнього розміру.

Потім беремо твердий сир і нарізаємо його шматочками прямокутної форми.

На наступному етапі слід підготувати овочі. Беремо огірки, миємо їх та нарізаємо також у формі прямокутників.

Тоді слід взяти помідори, помити та порізати їх на скибочки.

Якщо м’ясо готове, витягніть його із води та залиште, щоб остигало. Потім його треба порізати на кубики середнього розміру. 

Далі беремо цибулю, очищаємо її, миємо та нарізаємо кільцями.

Залишилося взяти необхідну кількість консервованої кукурудзи, злити маринад та висипати її у посудину.

Всі інгредієнти змішуємо між собою, використовуючи при цьому майонез як заправку. Також Ви можете приготувати улюблений соус або використати йогурт. Не забуваємо додати сіль та перець. Соковитий, ніжний, неперевершений салат із найпростіших продуктів готовий. Його можна одразу ж подавати на стіл і насолоджуватися його свіжістю та витонченістю. Особливу увагу потрібно також приділити корисним властивостям усіх складників такої страви.

У курячому м’ясі містяться вітаміни, мінерали та амінокислоти, які позитивно впливають на серце та судини, підтримують здоровий стан нервової системи. Помідор є постачальником вітамінів А та К, які підтримують імунну систему, здоровий стан кісток та роботу серця. Огірок відомий як антитоксичний та жарознижувальний засіб, який обов’язково повинен бути присутнім у раціоні людини. Консервована кукурудза – це вітамінний, поживний продукт, який сприяє нормалізації цукру в організмі, знижує рівень холестерину, нормалізує жировий обмін та бере участь у підтримці інших органів та систем в організмі людини. Сир твердий містить білок, який використовується організмом для регенерації клітин, а також корисні бактерії, які сприяють покращенню обміну речовин. Яйце – це джерело необхідних для організму мінералів та вітамінів, які впливають на здоров’я очей, запобігають хворобам серця. Цибуля-порей багата на залізо, кальцій, фосфор, магній, має великий вміст солей калію, фолієву кислоту та багато вітамінів. Тому цей овоч підвищує імунітет, допомагає при захворюванні органів дихання, очищає кров, стимулює травлення.

Ці та багато інших корисних характеристик мають вище наведені продукти, тому потрібно вживати їх якомога частіше. Використовуючи їх у такій комбінації для салату, ми отримуємо надзвичайно поживну, апетитну страву, яка забезпечує нас всім необхідним, підтримує здоров’я та дарує приємні відчуття.  Звертаючи увагу на те, що Ви їсте, Ви підтримуйте себе у хорошій формі, отримуєте не тільки насолоду, але й продовжуєте собі життя, забезпечуючи свій організм життєво важливими компонентами.

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.